Varaa aika 

klinikka

Vetvuores on yksityinen pieneläinvastaanotto Tampereen Vuoreksessa. Meiltä saat nopean ja asiantuntevan avun lemmikillesi.

Leikkaukset ja hammashoidot tehdään turvallisesti inhalaatioanestesiassa kokeneen anestesiahoitaja Anne Leinosen valvomana. Meillä on valmius suorittaa myös hätäleikkauksia.

Vastaanotto sijaitsee Vuoreksen keskustassa pääkadun varressa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Klinikan oven edessä on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa. Tampereen joukkoliikenteen linja-autolla numero 5 pääset myös aivan klinikan viereen.

Eläinlääkärimme Reija Junkkari tekee myös hevospraktiikkaa tallikäynneillä eteläisen Pirkanmaan alueella.

Klinikka ja henkilökunta

henkilökunta

Henkilökunnallemme on tärkeää, että jokainen potilas tutkitaan perusteellisesti ja hoito suunnitellaan aidosti yhdessä omistajan kanssa.

Reija Junkkari

Eläinlääkäri

 

Klinikka ja henkilökunta

Reijan erityisenä mielenkiinnon kohteena ovat pieneläinten sisätaudit ja pehmytosakirurgia.  Suureläinpuolella Reija on jatkokouluttautunut hevosten hammashuoltoihin ja hänellä on siittolaeläinlääkäripätevyys.

Anne Leinonen

Pieneläinhoitaja, klinikkavastaava

Klinikka ja henkilökunta

Anne on työskennellyt pieneläinhoitajana vuodesta 2007 lähtien. Eritysosaamisena ja mielenkiinnon kohteena hänellä on anestesianvalvonta sekä leikkaussali.