Varaa aika 

klinikka

Vetvuores on yksityinen, kotimaisessa omistuksessa oleva pieneläinvastaanotto Tampereen Vuoreksessa. Eläinlääkärinä toimi alkuun Reija Junkkari. Sittemmin olemme saaneet joukkoomme myös eläinlääkäri Inki Leivon ja eläinlääkäri Sanna Hannulan.  Asiakaspalvelua pyörittää ja puhelimeen vastaa Johanna Leinonen. Pyrimme tarjoamaan jokaiselle asiakkaalle kiireettömän ja rauhallisen käynnin. Jos lemmikkisi on erityisen arka, tai jännittää uusia tilanteita/muita eläimiä niin mainitsethan tämän aikaa varatessasi.

Leikkaukset ja hammashoidot tehdään turvallisesti inhalaatioanestesiassa kokeneen anestesiahoitaja Anne Leinosen valvomana. Meillä on valmius suorittaa myös hätäleikkauksia. Klinikan varusteluun kuuluu myös hammasröntgen.

Vastaanotto sijaitsee Vuoreksen keskustassa pääkadun varressa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Klinikan oven edessä on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa. Tampereen joukkoliikenteen linja-autolla numero 5 pääset myös aivan klinikan viereen.

Klinikka ja henkilökunta

henkilökunta

Henkilökunnallemme on tärkeää, että jokainen potilas tutkitaan perusteellisesti ja hoito suunnitellaan aidosti yhdessä omistajan kanssa.

Reija Junkkari

Eläinlääkäri

 

Klinikka ja henkilökunta

Olen valmistunut eläinlääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2011. Erityisenä mielenkiinnon kohteenani ovat pieneläinten krooniset iho- ja ruoansulatuskanavan sairaudet. Etenkin iho- ja korvapotilaiden hoitoon olen alkanut pikku hiljaa perehtyä yhä enemmän. Minulle on tärkeää saada ensimmäisellä käynnillä potilaan terveydentilasta hyvä kokonaiskuva ja suunnitella tehtävät jatkotutkimukset ja hoidot niin, että omistaja  on mukana päätöksenteossa ja ymmärtää varmasti miksi tietty hoito tai tutkimus valitaan. 

Anne Leinonen

Pieneläinhoitaja, klinikkavastaava

Klinikka ja henkilökunta

Olen työskennellyt pieneläinhoitajana vuodesta 2007 lähtien. Eritysosaamisena ja mielenkiinnon kohteena minulla on anestesianvalvonta sekä leikkaussali.