Varaa aika 

klinikka

Vetvuores on yksityinen pieneläinvastaanotto Tampereen Vuoreksessa. Eläinlääkärinä toimii Reija Junkkari. Meiltä saat nopean ja asiantuntevan avun lemmikillesi.

Leikkaukset ja hammashoidot tehdään turvallisesti inhalaatioanestesiassa kokeneen anestesiahoitaja Anne Leinosen valvomana. Meillä on valmius suorittaa myös hätäleikkauksia.

Vastaanotto sijaitsee Vuoreksen keskustassa pääkadun varressa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Klinikan oven edessä on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa. Tampereen joukkoliikenteen linja-autolla numero 5 pääset myös aivan klinikan viereen.

Klinikka ja henkilökunta

henkilökunta

Henkilökunnallemme on tärkeää, että jokainen potilas tutkitaan perusteellisesti ja hoito suunnitellaan aidosti yhdessä omistajan kanssa.

Reija Junkkari

Eläinlääkäri

 

Klinikka ja henkilökunta

Olen valmistunut eläinlääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2011. Erityisenä mielenkiinnon kohteenani ovat pieneläinten sisätaudit, etenkin ruoansulatuselimistön sairaudet ja ultraäänen käyttäminen diagnostiikan apuvälineenä. Minulle on tärkeää saada ensimmäisellä käynnillä potilaan terveydentilasta hyvä kokonaiskuva ja suunnitella tehtävät jatkotutkimukset ja hoidot niin, että omistaja  on mukana päätöksenteossa. Teen mielelläni myös pehmytosakirurgiaa. 

Anne Leinonen

Pieneläinhoitaja, klinikkavastaava

Klinikka ja henkilökunta

Olen työskennellyt pieneläinhoitajana vuodesta 2007 lähtien. Eritysosaamisena ja mielenkiinnon kohteena minulla on anestesianvalvonta sekä leikkaussali.